Închide

Oficialii Sălii Polivalente despre concertul Dream Theater de la Cluj: nu s-a semnat contract de închiriere, sala va fi închisă complet

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 25, 2017 0 696

S-a anunțat că Dream Theater vine în Cluj, la Sala Polivalentă, dar oficialii sălii spun că n-au semnat niciun contract.

„Dorim să vă informăm de faptul că Sala Polivalentă SA nu a încheiat contracte de închiriere pentru aceste evenimente. În interiorul sălii nu se vor desfășura”, arată reprezentanții Sălii Polivalente, care spun că după încheierea Campionatului European de Gimnastică Artistică, în 23 aprilie, Sala Polivalentă se va închide pentru ca lucrările de extindere pentru campionatul european de baschet. „Astfel, în mai – iunie – iulie Sala Polivalentă Cluj-Napoca va fi închisă complet”, adaugă aceștia.

Concertul Dream Theater de la Cluj apare în lista oficială a trupei din turul din acest an, la Sala Polivalentă, cu mențiunea că se va desfășura „outdoors”. De altfel biletele au fost puse în vânzare pe eventim.ro, unde concertul apare ca fiind organizat „în aer liber, pe platforma Sălii Polivalente”.

dreamtheatertourdates

Citește și:

LOVITURĂ pentru Cluj. Dream Theater vine în Sala Polivalentă

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare