Închide

OFICIAL CFR Cluj a anunțat plecarea lui Mandorlini. Mutu preia echipa

Sport by Actual de Cluj - ian. 24, 2024 0 233

Fosta campioană a anunțat miercuri dimineață încetarea contractului cu Andrea Mandorlini, tehnician care a preluat echipa în vară.

Mutu se află deja în Cluj și va sta pe bancă încă de la următorul meci, cu FC Voluntari, partidă programată luni, 29 ianuarie, în Gruia.

„Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.
Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!
Grazie, Mister!”, a transmis clubul feroviar.
Adrian Mutu va fi anunțat în scurt timp drept succesor pe banca tehnică. Mutu a negociat în ultimele zile contractul cu patronul Nelu Varga, iar cei doi au ajuns la un numitor comnun. Se știe, Mutu se află și într-o relație apropiată de prietenie cu Varga, care a încercat în alte două rânduri să-l aducă la CFR.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu