Închide

Ocazii rarisime, spectacol și înfrângere pe final pentru CFR Cluj în meciul cu Steaua

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 12, 2017 0 407

Formația clujeană a fost învinsă cu 2-0 în deplasare în primul joc din play-off. Cele două echipe au oferit un spectacol agreabil, mult peste media campionatului.

„Din play-off orice este posibil”, era anunțul lui Vasile Miriuță după calificarea echipei sale între primele șase. Antrenorul se referea la șansele CFR-ului la campionat, iar pentru asta, trebuia să nu piardă, cel puțin, cu Steaua.

Gazdele au început în forță meciul, au dominat în primele minute, însă CFR-ul a dat tonul ocaziilor. Omrani l-a driblat spectaculos pe Momcilovic, a scăpat singur cu Niță și a tras la poartă, însă portarul Stelei a deviat mingea în bară (12) Un minut mai târziu, Nouvier a prins un șut bun din afara careului, însă mingea a trecut puțin peste poartă.

CFR-ul a rămas sus, a recuperat multe mingi și a pus în permanență probleme defensivei steliste, însă finalul primei părți i-a aparținut echipei lui Reghecampf, care putea marca prin Ovidiu Popescu. Mijlocașul a tras din unghi, dintr-o lovitură liberă, însă bara l-a salvat pe Mincă (35).

Spectacolul a continuat și după pauză, ambele echipe jucând deschis, ofensiv. Păun putea deveni erou pentru CFR după ce a scăpat singur spre poarta lui Niță, dar a greșit preluarea, iar portarul l-a oprit din drumul spre gol (61). Steaua a răspun imediat, iar Florin Tănase a oferit ratarea campionatului după ce n-a reușit să trimită mingea în poarta goală din doar trei metri (63).

Reghecampf l-a trimis în luptă și pe Gnohere, iar mutarea avea să se dovedească câștigătoare pentru că fostul vârf de la Dinamo a deschis scorul în minutul 85 cu o reluare din centrul careului. Ovidiu Popescu a închis tabela în minutul 92 cu o superexcuție din lovitură liberă.

Steaua – CFR 2-0

Au marcat: Gnohere (85), O. Popescu (90+2)

Echipele de start:

Steaua: Niță – Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovici – Ov. Popescu, Muniru – Jakolis, Boldrin, De Amorim – Alibec
Rezerve: Stăncioiu – Pintilii, Tudorie, Fl. Tănase, Pleașcă, Achim, Gnohere

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CFR Cluj: Mincă – Lopes, Larie, Mureșan, Camora – Nascimento, Rus – Deac, Păun, Nouvier – Omrani
Rezerve: T. Marc – Horj, Gomelt, Sorsa, Bud, Sârbu, Peteleu

Antrenor: Vasile Miriuță

foto: prosport.ro

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu