Închide

O trupă din Cluj s-a calificat în semifinalele etapei naționale a cunoscutului concurs Eurovision și a lansat un videoclip pentru piesa câștigătoare

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 06, 2022 0 471

O trupă din Cluj s-a calificat în semifinalele etapei naționale a cunoscutului concurs Eurovision și a lansat un videoclip pentru piesa câștigătoare.

Trupa Outflow s-a format în Cluj la Voltaj Academy în vara acestui an, ”și am început să punem la cale un tribute show Metallica. După câteva concerte strecurate printre restricțiile pandemiei, am hotărât să luăm o pauză și să ne focusăm pe albumul pe care îl vom lansa anul acesta. Suntem patru băieți care s-au întâlnit la locul potrivit, în momentul potrivit și suntem foarte încrezători în capacitatea noastră de a oferi ascultătorilor atât muzica blândă și sensibilă, cât și muzică cu energie puternică, rapidă și plină de versuri pe care le veți striga cu noi”, promit membrii acesteia.”Selecția piesei, a fost o confirmare pentru noi că toate sutele de ore implicate în compunerea albumului pe care dorim să îl lansăm anul acesta, nu au fost în zadar”.

Din componența Outflow fac parte Florin Ciotlăuș, Lucian Călin Blaga, George Popa și Mircea Georoceanu. Melodia „Running in Circles” este una din cele 46 de melodii calificate în prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022.

Semifinala Selecției Naționale Eurovision 2022 va avea două etape și se va încheia pe 12 februarie, cu un show transmis în direct de TVR. Publicul își va putea susține favoriții, însă votul juriului va cântări mai mult. Din cele 46 de piese calificate în semifinală vor fi selectate pentru Marea Finală doar zece, anunță infomusic.ro.

Semifinaliștii Selecției Naționale Eurovision 2022:
Aldo Blaga – Embers
Alex Parker & Bastien – All this love
Alexa – Hoodies and cold nights
Alina Amon – Without you
ANA – Youngster
Andra Oproiu – Younique
Andrea Stocchino – Avere paura
Andrei Petruş – Take me
ARIS – Do Svidaniya
Ayona – Let me come to you
Barbara – Hypnotized
Bogdan Dumitraş – Sign
Carmen Trandafir – Măşti
Cezar Ouatu – For everyone
Ciro De Luca – Imperdonabile
Cream, Minodora şi Diana Bucşă – România mea
Dan Helciug – 241
Dora Gaitanovici – Ana
E-an-na – Malere
Eliza G – The other half of me
Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers – Doina
FABI – That way
Forţele de muncă – Hai afară, frate!
Gabriel Basco – One night
Giulia-Georgia – Fiind your way
Ivel – Neverending
Jessie – Regret
Kyrie Mendél – Hurricane
Letiţia Moisescu – Mirunica
Leyah – I’ll be fine
Mălina – Prisoner
Miryam – Top of the rainbow
MØISE – Guilty
Oana Tăbultoc – Utopia
Olivia Miheţ – Fragile
Othello – You’re worthy
Outflow – Running in circles
PETRA – Ireligios
Roberta-Maria Popa – Indigo
Romeo Zaharia – Until the fight
Seeya – Save me
Sophia – Beautiful lies
Stelian – Remember
VANU – Never give up
Vizi – Sparrow
WRS – Llamame

Melodiile care au trecut de etapa preselecției vor intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul și telespectatorii vor califica 20 de piese în următoarea fază a concursului. Echipa Eurovision România va organiza, în această lună, o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile televiziunii publice, pentru cele 46 de piese. Dintre acestea, 20 de piese ajung în semifinala de pe 12 februarie, difuzată de TVR , dintre care cinci sunt alese de public, iar restul – de juriu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare