Închide

O parte din Piața Mărăști, închisă din cauza jegului. „Sunt abateri grave de la normele de igienă”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - oct. 03, 2019 1 1330

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a închis  zona de legume și fructe din Pieța Mărăști pentru  „abateri grave de la normele de igienă.”

Zona a fost închisă temporar, până când se va face curat. Inspectorii OPC au găsit o mizerie de nedescris sub tarabele și pe căile de acces din zonă. Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, unii comercianți și-au închis din propria inițiativă magazinele pentru a igieniza zona.

În ultima perioadă, controalele Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor s-au înmulțit peste tot în Cluj. Aproape zilnic se dau zeci de amenzi de zeci de mii de lei. Recent,  în urma unui control a fost închisă toată zona de resturante din mallul Vivo. În același timp, ca măsură de precauție a fost închisă temporar și zona de resturante din Iulius Mall.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.