Închide

O firmă din Cluj a furnizat cornuri mucegăite la mai multe școli. Depozitul închis după un control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor

Actualitate by Catalin Suciu - sept. 16, 2019 2 118

O firmă din Cluj care produce cornuri pentru elevi a fost amendată, iar unul dintre depozite a fost închis după un control al Protecției Consumatorului. Inspectorii sanitari au găsit mai multe nereguli după ce o elevă din județul Mureș le-a arătat părinților ce a primit la școală: un corn cu mucegai.

A început școala, apar și problemele. În comuna Band, din județul Mureș, elevii au primit cornuri mucegăite la școală. O elevă le-a arătat părinților un produs de panificație plin de mucegai, iar directorul școlii a luat legătura cu firma care le livrează cornuri. Inițial, reprezentanții firmei s-au scuzat și au spus că este vorba de o întâmplare nefericită, dar Inspectorii Sanitari au început imediat o anchetă și au găsit alte produse mucegăcite livrate de aceeași firmă la o altă școală. Firma responsabilă este din Cluj,  iar acum riscă să se închidă. Comisarii de la Autoritatea Națioanlă pentru Protecția Consumatorilor au verificat-o și au găsit probleme grave în privința depozitării produselor: igrasie, mizerie și cioburi sparte în depozitul principal. Compania a fost deja amendată, iar depozitul închis pe termen nelimitat.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  2 comentarii

  1. O intrebare pentru autorul articolului: cum se numeste firma? Daca informatiile furnizate sunt adevarate atunci, ce va retine sa dati publicitatii numele „firmei”? Sau daca nu e din Teleorman sau Vaslui atunci„nu se pune”. De!E din CLUUUUJ . Si noi clujenii suntem „ardeleni”; harnici, curati ,cinstiti. NU?

  Scrie un comentariu

  Articole similare