Închide

O femeie din Sic a așteptat o ambulanță 5 ore la spital, a murit după un drum la Urgențe la Cluj. Echipajele medicale date peste cap de cererile de testare Covid

Sănătate by Actual de Cluj - ian. 21, 2021 0 177

O familie este acum în doliu, după ce o femeie din Sic a decedat. La spital la Gherla a așteptat cinci ore o ambulanță, să o ducă la Cluj. În ultima perioadă, echipajele medicale sunt reținute de tot mai multe solicitări de testare pentru Covid, informează gherlainfo.ro.

În seara zilei de 10 ianuarie s-a solicitat un echipaj de ambulanță la Sic, după ce o femeie în vârstă de 76 de ani, acuza dureri abdominale.

Femeia a fost transportată la spitalul municipal din Gherla în jurul orei 19. Aici s-a luat decizia trimiterii la Cluj-Napoca, la Urgențe.

Nepoata femeii a povestit că bunica sa a fost ținută mai mult de cinci ore în containerul de la intrarea în spital, cu explicația că nu sunt mașini disponibile și că deși femeia acuza dureri, aceasta nu ar fi primit mai multă atenție din partea personalului medical. „Mi-au spus că o monitorizează pe camera video de supraveghere. Am cerut să-i dea măcar un calmant, au zis că nu se poate, iar doctorul a vorbit urât”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu