Închide

O femeie de 77 de ani a decedat ieri după ce a fost acroșată pe trotuar de o mașină, pe o stradă mărginașă din Mănăștur

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 13, 2021 0 226

O femeie de 77 de ani a decedat ieri după ce a fost acroșată de o mașină, pe o stradă mărginașă din cartierul Mănăștur.

Un șofer a lovit o motocicletă pe strada Frunzișului și și-a continuat deplasarea spre strada Urcușului din Mănăștur ieri, unde a acroșat trei persoane, între care una a decedat. Șoferul a fost reținut ieri pentru 24 de ore și e cercetat pentru ucidere din culpă, e vorba de un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca. Motociclistul acroșat a fost transportat la spital. Alte două persoane au fost acroșate în accident – un bărbat de 41 de ani și o femeie în vârstă de 39 de ani, ambii din București. O a treia femeie lovită, de 77 de ani din Cluj-Napoca, a decedat. Pe strada Frunzișului, înspre strada Izlazului a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicleta, ambele circulând în aceeași direcție, ieri. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni.

La fața locului au intervenit de urgență trei autospeciale cu două echipaje SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță.  ”Pompierii au găsit un autoturism și motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos și necesita asistență medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de circa 60 de ani era prinsă sub mașină și prezenta traumatisme incompatibile cu viața. O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism, care suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conștiență și cooperantă. Un alt bărbat se afla in apropiere și solicita asistență medicală”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ANdrei Biriș.
Pompierii au acționat pentru a extrage de urgență femeia de sub autoturism și pentru a sprijini evaluarea medicală și acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor implicate în evenimente. ”Au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere că s-a produs o avarie la un brașament de gaz și existau scurgeri de hidrocarburi”, a mai spus el.
Cei doi bărbați răniți și femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportați la spital.

Femeia acroșată, care a decedat, se afla pe trotuar, au explicat reprezentanții Poliției pentru actualdecluj.ro. Șoferul va fi dus în fața instanței pentru dispunerea măsurilor preventive, altele decât arestul, au mai precizat aceștia. Aceasta înseamnă cercetare sub control judiciar sau arest la domiciliu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu