Închide

O femeie a fost trimisă în judecată în Cluj pentru operațiuni financiare frauduloase după ce a furat un portofel dintr-o locuință din Mănăștur

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 06, 2023 0 207

O femeie a fost trimisă în judecată în Cluj pentru trei capete de acuzare după ce a furat un portofel dintr-o locuință din Mănăștur.

Fapta s-a petrecut în 26 august anul trecut, ziua în amiaza mare, în jurul orei 15.30. Astfel, femeia, profitând de faptul că proprietarul a lăsat uşa apartamentului de pe Calea Mănăștur închisă dar neasigurată, a pătruns fără drept în interior şi a sustras din borseta lăsată pe cuierul din hol un portofel în care se aflau sumele de 700 de euro şi 700 de lei, documente personale şi două carduri bancare.

În aceeași zi, după sustragerea portofelului persoanei vătămate, femeia a folosit în mod fraudulos unul dintre cele două carduri bancare ca să facă pe strada Memorandumului din centrul Clujului cumpărături de 78 de lei. Femeia a fost depistată iar împotriva sa a fost întocmit un rechizitoriu, în 23 noiembrie, după care s-a deschis un dosar penal la Tribunalul Cluj. Femeia a fost trimisă în judecată în stare de libertate, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și respectiv efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, în total trei acte materiale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu