Închide

O femeie a fost condamnată la plata unei amenzi penale după ce și-a bătut fiica, pe care a acuzat-o că i-a furat 10 lei

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 23, 2024 0 92

O femeie a fost condamnată la plata unei amenzi penale după ce și-a bătut fiica, pe care a acuzat-o că i-a furat 10 lei.
Femeia a fost condamnată săptămâna trecută de instanța judecătoriei Gherla, după nu mai puțin de șapte amânări ale verdictului. În fapt, în 8 august 2020 în jurul orei 14 în timp ce inculpata se afla la locuința de domiciliu a agresat-o fizic pe fiica sa minoră, provocându-i acesteia suferințe fizice. În concret, inculpata i-a reproșat victimei că aceasta i-ar fi sustras suma de 10 lei, iar în momentul în care persoana vătămată a negat, inculpata a lovit-o cu capul de ușă, de perete și de frigider.
În continuare, inculpata a trimis-o pe persoana vătămată la magazin, unde vânzătoarea a observat că victima era foarte speriată și îi curgea sânge din cap. Aceasta din urmă i-a povestit că a fost agresată de mama ei.
Inculpata nu a dat declarație în cauză și nu s-a prezentat în fața instanței în cei aproape patru ani de la comiterea faptelor. ”În aceste condiţii, în care la dosarul penal au fost administrate o serie de probe care, în mod firesc, impun inculpatei să dea o explicaţie, pe care ar fi în măsură să o dea, dar aceasta, fără nicio justificare, refuză să o facă, considerăm că această tăcere reprezintă o recunoaştere tacită a stării de fapt reţinute în sarcina sa”, a apreciat instanța.
Aceasta a condamnat-o pe femeie la plata a zece zile amendă în cuantum total de 1.800 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare