Închide

O companie din IT are nevoie de 40 de angajați noi. Într-o lună

Economie by Kristina Reştea - oct. 01, 2014 0 449

Subsidiara locală a unuia dintre cei mai mari furnizori de soluții software pentru piața imobiliară caută analiști web pentru biroul de la Cluj, au anunțat reprezentanții companiei. Yardi România a închiriat în acest an un spațiu de aproximativ 3.000 mp în primul imobil de birouri din centrul The Office, casă nouă și pentru alte companii din domeniul IT. Compania instalată de două săptămâni în noul sediu a anunțat lansarea unei campanii de recrutare pentru angajarea a 40 de analiști web.


Principalele responsabilități ale analiștilor web sunt cercetarea, analiza și colectarea informațiilor despre apartamente și proprietăți comerciale din Statele Unite (istoric vânzări, ipoteci, împrumuturi). Departament de analiști web are acum o echipă de 44 de persoane.
Căutăm oameni devotați, cu cunoștințe excelente de limba engleză, spirit analitic și atenție sporită la detalii”, a precizat Bianca Geomolean directorul Departamentului Resurse Umane. Compania caută atât persoane cu experiență, cât și studenți sau proaspeți absolvenți și va organiza în următoarele săptămâni evenimente de recrutare la noul sediu. Dincolo de cresterea echipei de analiști web, Yardi România mai recrutează programatori, specialiști în marketing, agenți servicii clienți, au mai anunțat reprezentanții companiei.

Yardi Systems, Inc. este o companie multinațională americană care furnizează soluții software dedicate pieței imobiliare. Compania are în jur de 3.000 de angajați în birourile din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia. În centrul de consultanță și dezvoltare din Cluj lucrează acum aproximativ 400 de specialiști în domenii precum dezvoltare software, analiză date, marketing, servicii clienți, jurnalism, analiza sistemelor geografice și consultanță.

Domeniul IT este cel care a furnizat de altfel mare parte din chiriași pentru clădirea care a lansat recent pe piață 19.000 mp de birouri. Primii chiriași anunțați sunt Deloitte, Three Pillar, National Instruments și Yardi, care, cu cei 3.000 mp preluați, este cel mai mare chiriaș al clădirii.

Fondul de investiții sud-african NEPI și antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor și-au inaugurat în luna mai prima fază a proiectului The Office, cea mai mare suprafață operațională la Cluj într-un singur imobil. Noul centru de afaceri este construit pe fosta platformă Tricotaje Someșul, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. În total, proiectul prevede un centru de afaceri de 54.000 mp. Dezvoltatorii sau demarat lucrările pentru faza a doua de proiect, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, ce va fi livrată în a doua jumătate a anului 2015.

 Sursa foto: Yardi

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.