Închide

O companie de Tehnologie deschide birou la Cluj, unde are deocamdată 60 de angajați

Economie by Actual de Cluj - iul. 03, 2023 0 302

Compania de tehnologie rinf.tech anunță deschiderea unui sediu la Cluj, acesta fiind al treilea birou, în Romania. Compania precizează că are 100 de poziții deschise pe piața IT.

„Suntem recunoscători că avem oportunitatea de a ne extinde operațiunile din Cluj-Napoca. Vedem un potențial mare de a colabora cu ingineri talentați de aici și de a ne crește, astfel, capacitatea de a livra produse și servicii tehnologice excepționale pe piața globală. La fel ca investițiile anterioare, în divizia de robotică din București, ne dorim să dezvoltăm un veritabil laborator de inovare la Cluj. Avem așteptări mari pentru această deschidere”, a declarat Constantin Iftime, co-fondatorul rinf.tech și VP al proiectelor strategice.

Noul spațiu de lucru din Cluj Business Campus poate găzdui până la 100 de ingineri software. „Comunitatea de Rinfers” locală a crescut constant în ultimii ani, numărând peste 60 de angajați numai în Cluj. Rinf.tech are ca obiectiv angajarea de specialiști pentru 100 de poziții noi, atât pentru lucrul de acasă, cât și de la sedii, care urmează să fie recrutați în România, până la sfârșitul acestui an. rinf.tech mai are birouri în România în București și Timișoara.

Biroul nou deschis din Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech. Compania are deja o prezență puternică atât în România, cât și pe piețele europene și americane, cu birouri și centre de livrare în Berlin, Kiev, Istanbul, Sofia, Guadalajara și Detroit.

,,În anii petrecuți în Londra și Paris, am sesizat cât de cunoscut este Cluj-Napoca în cercurile tehnologice de acolo, depășind în notorietate orașe precum București sau Budapesta, datorită modului transilvănean de a face lucrurile corect și constant, peste așteptările tuturor. Mi se pare că acest lucru este crucial pentru produsele tehnologice de pretutindeni. Motto-ul nostru prinde viață prin încrucișarea acestor elemente. Acest nou birou este o declarație a acestei convingeri, mai ales acum, la începuturile dezvoltării inteligenței artificiale generative”, a spus Victor Dornescu, co-fondatorul rinf.tech și Chief Inovation Officer.

La începutul acestui an, rinf.tech a fost recompensată cu premiul pentru Proiectul software de Outsourcing al anului la Gala Asociației Patronale a Industriei Software și Servicii (ANIS). Compania a fost premiată pentru o soluție personalizată de digitalizare a transportului, care rulează în prezent pe trenurile din Marea Britanie, generând o siguranță mai mare a pasagerilor și ajutând la prevenirea vandalismului în trenuri.

rinf.tech oferă servicii de consultanță tehnologică și soluții de inginerie personalizate pentru software în domeniile auto, aplicațiilor și produselor de afaceri și R&D Embedded.

Fondată în 2006, rinf.tech este o organizație de 600 de angajați cu sediul central în București (România) și birouri și centre de livrare răspândite pe două continente – Europa și America de Nord.

Piața IT de la Cluj, cea mai mare din România, după București, și care a crescut constant în anii recenți, se confruntă cu turbulențe pe piața muncii, în contextul concedierilor operate în ultimele luni de giganți din sectorul Tehnologiei la nivel global.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare