Închide

O companie americană de asigurări mutuale de viață deschide birouri în România la Cluj, face angajări

Economie by Actual de Cluj - ian. 16, 2021 0 228

O companie americană de asigurări mutuale de viață, fondată în 1851, MassMutual deschide două Centre Globale de Servicii în România, situate în Orhideea Towers în București și în Record Park în Cluj-Napoca. Ambele birouri sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile de recrutare în domeniul tehnologiei, din SUA.

MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Ambele birouri din România sunt operate de către MassMutual, iar recrutarea va completa echipa în continuă creștere existentă în SUA. ”Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis în februarie 2021”, arată compania. Acesta este dezvoltat de către Speedwell și este amplasat în Record Park, în proximitatea centrului orașului.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România.

MassMutual are în prezent 6.000 de angajați în SUA.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu