Închide

O companie aeriană care operează din Cluj inaugurează a șaptea aeronavă alocată bazei aeriene din oraș, deschide zboruri spre 3 destinații noi din Europa

Economie by Actual de Cluj - aug. 11, 2022 0 257

Una dintre companiile aeriene care operează cele mai multe rute de pe aeroportul din Cluj a inaugurat azi a șaptea aeronavă alocată bazei aeriene din Cluj.

E vorba de un avion de ultimă generație Airbus A321 a Wizz Air, care va opera pe trei rute nou-introduse ce vor decola către insula grecească Corfu și către orașele italiene Torino și Napoli. Cu acestea, numărul destinațiilor operate de compania low-cost ajunge, de la Cluj, la 43, în special în Europa. Doar în iulie au zburat, de la Cluj, peste 130.000 de pasageri.

Spre Corfu zborurile sunt operate luni și vineri, primul zbor decolând pe 1 august. Celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino sunt operate în zilele de miercuri și duminică, ambele începând cu 3 august. Pe lângă aceste noi piețe, compania a crescut frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais cu încă trei zboruri, la 9 pe săptămână. Frecvența zborurilor către Barcelona a fost mărită cu două zboruri suplimentare, la 7 zboruri pe săptămână. Rutele către Málaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg și Memmingen au crescut cu un zbor pe săptămână.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare