Închide

O autoutilitară s-a făcut scrum în mijlocul drumului, ieri în Dej

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 08, 2022 0 121

O autoutilitară s-a făcut scrum în mijlocul drumului, ieri în Dej.

Autoutilitara a luat foc pe strada Baia Mare din Dej; la fața locului au sosit echipajele de pompieri. ”În momentul sosirii la locul solicitării flăcările se manifestau cu putere, fiind alimentate de materialele combustibile transportate în bena autoutilitarei.
Printre acestea s-au găsit mai multe recipiente care conțineau diluanți și vopsele, substanțe ce au amplificat arderea”, au explicat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Operațiunile de stingere au durat aproximativ trei ore, fiind necesară descărcarea tutor materialelor din bena autoutilitarei pentru se stinge focarele ce ardeau mocnit și eliminarea recipientelor cu diluanți sau vopsele din apropierea acestora. Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost scurgerea unui recipient cu diluant peste toba de eșapament încinsă, a mai arătat ISU Cluj.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu