Închide

O angajată a fabricii DeLonghi, depistată cu Covid19. Peste 100 de angajați din zona Turda-Câmpia Turzii au fost trimiși acasă

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - apr. 11, 2020 0 1139

O angajată a fabricii DeLonghi din Jucu, care făcea naveta din Turda, a fost depistată pozitiv cu Covid19, anunță Someseanul.ro. 

”Săptămâna trecută, în 06.04.2020, s-a înregistrat primul caz de COVID-19 pozitiv în rândul angajaților DeLonghi România, în zona Asamblare Cafea. Persoana este internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și suntem în contact zilnic cu echipa medicală care o supraveghează”, menționează anunțul departamentului de Resurse Umane din cadrul companiei, transmite sursa citată.

Acest anunț a fost afișat la avizierul societății și în mai multe puncte din fabrică, atrăgând atenția angajaților și asupra măsurilor luate.

Până acum au fost identificate peste 40 de persoane care au avut contact direct cu angajata infectată.  Mai mult, ca măsură de precauție, peste 100 de angajați  care făceau naveta la Jucu din Câmpia Turzii și Turda au fost trimiși acasă pentru a sta în izolare și pentru a ține legătura cu medicii de familie.

Textul integral îl citiți AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu