Închide

O ambulanță și un autobuz, implicate într-un accident pe strada Horea în această dimineață / Un asistent medical de pe ambulanță, transportat la spital

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 17, 2022 0 115

Un accident de circulație a avut loc, în această dimineață, după ora 8.00, pe strada Horea, în care a fost implicat un autobuz și o ambulanță.

Potrivit surselor actualdelcuj.ro, în uma accidentului, un asistent medical a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.

Revenim cu detalii pe marginea acestui subiect

UPDATE Accidentul a avut loc în jurul orei 8.20, în acesta a fost implicat, pe lângă autobuz și ambulanță, și patru automobile. ”Din primele informații, inițial s-a produs o coliziune față-spate, între un vehicul – mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția gării spre centrul municipiului, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea. Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroșat un autovehicul aflat parcat, iar între 3 autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față-spate”, au explicat polițiștii sosiți la fața locului.

În urma accidentului un asistent medical din autospeciala Serviciului Județean de Ambulanță a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru evaluări.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu