Închide

O ambulanță a fost avariată aseară într-un accident în Turda

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 19, 2023 0 108

O ambulanță a fost avariată aseară într-un accident în Turda.

Pompierii au intervenit cu o autospecială la accident rutier petrecut pe Calea Victoriei din Turda, aseară. La fața locului au găsit un autoturism și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea. Un al doilea echipaj SAJ, alocat la locul accidentului, a consultat persoanele implicate eveniment, cât și pacientul transportat de către echipajul SAJ în timpul accidentului.

Doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40 și 60 de ani, ambii din autoturismul implicat în accident, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Conform primelor evaluări aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Revenim cu informații

UPDATE 

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un șofer de 53 de ani, din Turda, care se deplasa cu un autoturism din direcția străzii Lotus, la pătrunderea în intersecție a acroșat o ambulanță, condusă de un bărbat de 54 de ani, din direcția străzii Ștefan cel Mare spre strada Câmpiei, care ar fi avut în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului și a unui pasager din acel autovehicul.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului ambulanței a rezultat negativă, iar șoferul autoturismului nu a putut fi testat la locul accidentului, fiindu-i recoltate probe biologice la spital. ”Întrucât există indicii cu privire la consumul de băuturi alcoolice de către conducătorul autoturismului, în cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”, a arătat Poliția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare