Închide

„Nu pot fi reprezentat de un intrus, de o persoană care a jignit clujenii”

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - sept. 27, 2019 0 539

Consilierul Județean social-democrat, Remus Lăpușan, a anunțat că nu vrea să mai fie lider de grup al colegilor săi, după ce organizația PSD Cluj a fost preluată de patronul de presă Liviu Alexa, numit președinte interimar prin decizia conducerii centrale a partidului.

Către conducerea Consiliului Judeţean Cluj

Având în vedere faptul că nu pot fi reprezentat de un intrus, de o persoană care a jignit clujenii, comunitatea noastră, românii şi care a demonstrat de-a lungul timpului în comunicare publică dispreţ faţă de toate generaţiile, de la tineri la bunici, îmi înaintez demisia din funcţia de lider al grupului social-democrat din Consiliul Judeţean Cluj. Dat fiind ridicolul situaţiei şi buna colaborare cu colegii mei, nu doresc să-i mai includ într-un joc mediatic pe care de cinci zile acest intrus îl face prin jigniri şi minciuni.

Remus Lăpuşan, consilier judeţean PSD Cluj”.

Lăpușan a fost președintele PSD Cluj foarte mulți ani, iar o bună parte dintre membrii organizației județene îl susțin pe acesta, necondiționat. Lăpușan nu a demisionat din partid și nici nu are de gând să o facă, însă, nu este dispus să mai susțină partidul în campanii electorale, în cazul în care Alexa va fi păstrat la conducere.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.
  • Articole similare