Închide

Nu le dă nici o șansă celor de la U Cluj în duelul cu Dinamo pentru promovare: „Dacă Dinamo nu trece de U Cluj, este ceva necurat!”

Sport by Actual de Cluj - mai 19, 2022 0 530

Dumitru Dragomir (75 de ani) spune că haosul organizatoric de la Dinamo împiedică echipa să facă performanță. Totuși, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal prevede un baraj fără emoții pentru „câini”, care pe 21, respectiv 29 mai, vor juca împotriva lui U Cluj pentru menținerea în Liga 1, transmite gsp.ro.

Locul 8 în play-out la finalul sezonului din Liga 1, Dinamo se pregătește pentru barajul de menținere/promovare în primul eșalon. „Elevii” lui Dusan Uhrin vor disputa două meciuri decisive cu U Cluj, locul 3 în play-off-ul din Liga 2, dueluri pe care Dumitru Dragomir prevede că alb-roșiii le vor câștiga fără emoții.

„Dinamo are echipă bună, cu 3 clase peste U Cluj. Dacă nu trec de U Cluj, înseamnă că este ceva necurat. Dintre 10 jocuri, niciunul nu l-ar câștiga U Cluj. Am văzut-o în 6-7 meciuri. Oricum și-au depășit condiția în multe jocuri. N-au nici 50% din valoarea lui Dinamo.  Dinamo e echipă bună, cu jucători buni, dar e acolo o atmosferă în care nu poți face performanță. Performanța se face cu liniște. Unul singur trebuie să dicteze. Ceilalți treceți la muncă, băi fraților!”, a spus Dragomir.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu