Închide

Noul rector al Universității de Artă și Design din Cluj e Ștefan Florian, cu doar 3 voturi în plus față de contracandidat

Cultură by Actual de Cluj - mart. 01, 2024 0 3363

Noul rector al Universității de Artă și Design din Cluj e Ștefan Florian, după alegerile care au avut loc în urmă cu câteva zile.

Turul 2 al alegerilor a avut loc în urmă cu două zile, în 28 februarie. Au fost exprimate un număr de 103 de voturi, dintre care valabile au fost 97. La limită noul mandat a fost câștigat de Ștefan Florian, cu 50 de voturi, cu doar trei voturi în plus față de contracandidatul său, Eugen Săvinescu.

Florian a fost prorector al universității, din 2023. Aici CV-ul

Aici planul managerial al noului rector

Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca (UAD) include două facultăţi – de Arte Plastice şi de Arte Decorative şi Design. Facultatea de Arte Plastice cuprinde cinci departamente care oferă cinci programe de licenţă şi alte cinci programe de masterat: pictură, sculptură, grafică, foto-video și conservare-restaurare. Facultatea de Arte Decorative şi Design cuprinde 5alte cinci departamente care oferă cinci programe de licenţă şi cinci programe de masterat – ceramică, arte textile-design textil, modă-design vestimentar și design, plus departamentul de Discipline teoretice – programul de studii de licență Istoria și Teoria artei și programul de studii de masterat Practici curatoriale contemporane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare