Închide

Muzeul figurinelor de ceară reunește în Iulius Mall peste 30 personalități remarcabile (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 11, 2024 0 185

O „gală” inedită, unde vedete autohtone, staruri de la Hollywood, dar și personalități din lumea sportivă „se vor întâlni” în Iulius Mall Cluj. Muzeul Figurinelor de Ceară aduce în Atrium peste 30 figurine din ceară, în mărime naturală, ale celor mai renumite personaje contemporane și nu numai. Vino în Iulius Mall, unde poți face o fotografie cu Michael Jackson, Lionel Messi sau Leonardo DiCaprio!

Ce culoare au ochii lui Adele sau cât de înalt este Jim Carrey în realitate? Află răspunsurile la Wax Museum! Amplasată în Atriumul Iulius Mall, expoziția are loc în perioada 12 ianuarie – 11 februarie 2024, iar figurinele de ceară, în mărime naturală, a peste 30 personalități vor putea fi admirate.

Cinefilii se pot fotografia cu Leonardo DiCaprioMr. BeanJim CarreyAl PacinoRobert De NiroSean ConneryAnthony Hopkins sau chiar cu Daniel Craig – Agent 007. Iubitorii muzicii pot „să facă un duet” cu Michael JacksonBeyonceJustin BieberAriana GrandeLuciano PavarottiAdeleSmiley și alții. Microbiștii sunt și ei așteptați la Iulius Mall pentru a-i „întâlni” pe Gică HagiRonaldo și Lionel Messi. Vor fi prezenți și marii tenismeni ai României: Ion ȚiriacIlie NăstaseSimona Halep.

Expoziția va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al Iulius Mall Cluj. Biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevistudenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită. Vino la Iulius Mall Cluj să descoperi Muzeul Figurinelor de Ceară!

Acest text are caracter de PUBLICITATE

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare