Închide

Morar vrea să revină la “U”: “Mă ajut și pe mine, îi ajut și pe ei” Ce spune despre experiența ratată din Israel

Sport by Catalin Suciu - sept. 22, 2015 0 409

Fostul atacant al Universității Cluj ar putea îmbrăca din nou tricoul “Șepcilor roșii”, după ce Beitar Jerusalim, echipa care l-a luat în vară, i-a reziliat unilateral contractul.

Morar așteaptă cartea verde din Israel și spune că e pregătit să joace din nou la “U”. “Măcar până în iarnă aș vrea să joc. Ar fi benefic și pentru mine și aș ajuta și echipa. Să vedem dacă îmi rezolv problema cu Beitarul, pentru că suntem în proces. Eu sunt liber, mi-au reziliat contractul”, a povestit Morar pentru actualdecluj.ro

Fotbalistul a povestit și succesiunea de evenimente care au dus la conflictul cu formația din Israel. “Eu am avut o lună de pauză, de vacanță, după ce am terminat campionatul cu Universitatea. Am ajuns acolo , iar Beitarul începuse de trei săptămâni pregătirea centralizată, or eu eram mult în urmă. M-au pus din prima la antrenamente tari, nu progresiv, iar după trei zile am simțit o durere abdominală puternică. Am forțat din prima și am avut probleme. Le-am cerut să mă lase în România, am ajuns acasă și am consultat medici români, apoi m-am întors în Israel, le-am dus și adeverință că mi-au cerut o adeverință medicală cum că sunt apt de joc. Ne-am certat și apoi m-am trezit cu o hârtie că mi-a fost reziliat contractul”, a mai spus Morar.

Universitatea Cluj se va duela joi cu Steaua, în Cupa României, iar duminică va primi pe teren propriu vizita echipei Șoimii Pâncota.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.