Închide

Minoră dispărută în drum spre casă de la școală, cu telefonul închis, găsită bătută pe un câmp

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 07, 2019 0 256

O fată de 16 ani a dispărut în drum spre casă de la școală și a fost găsită în cursul zilei de sâmbătă pe câmp, cu urme de violență pe corp.

O minoră de 16 ani a fost găsită cu urme de violenţă pe corp pe raza localității Căianu, pe câmp. Aceasta a fost transportată de urgență la spital și, spun polițiștii, refuză să coopereze cu organele de anchetă. ”În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, spun aceștia.

E vorba de o minoră de 16 ani din comuna Cojocna care a plecat vineri la școală în Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă. Familia a alertat Poliția după ce nu a reușit să o contacteze iar telefonul acesteia era închis, ultima discuție cu părinții fiind vineri după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă, după cum arată anchetatorii.

Polițiștii adaugă că potrivit raportului medico-legal nu există date care sa indice că minora a fost violată.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare