Închide

Ministrul Economiei: mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - iun. 02, 2020 0 246

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, „dacă lucrurile merg bine”, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu a declarat, la Digi 24, că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, „dacă lucrurile merge bine”. „Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul.

„(…)Marți  la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Reamintim că de luni, 1 iunie, au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare, iar autoritățile au anunțat că dacă numărul cazurilor de coronavairus se menține pe panta descendentă, din 15 iunie ar putea fi ridicate alte restricții. Astfel, de luni se poate circula între localități fără declarația pe propria răspundere, s-au redeschis terasele și plajele.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu