Închide

Ministrul Dragnea vine la Dej să semneze cu primarul hârtii pentru modernizarea de străzi în oraş

Din județ by Actual de Cluj - mai 09, 2014 0 297

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a fost prezent astăzi la Dej și a participat la inaugurarea proiectului „Reabilitare Colegiu Andrei Mureșanu Dej”. Acesta a dat ”undă verde” unui nou proiect extrem de important pentru comunitatea dejeană.


Prezența la Dej a ministrului a avut dublu scop, marcarea finalului unui proiect finanțat din fonduri europene și startul pentru o nouă investiție, Liviu Dragnea, semnând un nou proiect pentru Dej cu finanțare europeană, arată someseanul.ro

Dragnea-si-Morar-au-semnat-proiectul-de-reabilitare-a-23-de-strazi-din-Dej

În sala festivă a școlii din Dej, primarul Morar Costan și Ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea au semnat proiectul „Modernizare străzi în Municipiul Dej”, în valoare de 17 milioane de euro, primăria contribuind cu numai 2% din sumă. La eveniment a participat și premierul Victor Ponta, care a avut numai cuvinte de laudă despre municipiul Dej.

În urmă cu o lună, un reprezentant al Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, a efectuat împreună cu edilul Dejului o vizită de lucru pentru verificarea corelării datelor proiectului cu cele din teren, înainte de semnarea contractului. Au fost parcurse fiecare dintre cele 23 de străzi incluse în proiect.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare