Închide

Ministrul Apărării Naționale și șeful Statului Major al Apărării, la Cluj ieri, la schimbarea comenzii Diviziei 4 Infanterie

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 25, 2022 0 185

Ministrul Apărării Naționale și șeful Statului Major al Apărării, la Cluj ieri, la schimbarea comenzii Diviziei 4 Infanterie.

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, însoțit de șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, au fost ieri la Cluj, în garnizoanele Cluj-Napoca și Câmpia Turzii. La Cluj-Napoca, conducerea MApN a fost prezentă la ceremonia de schimbare a comenzii Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, în cadrul căreia generalul de brigadă Bogdan Cernat a preluat funcția de comandant al diviziei de la generalul de brigadă Nicolae Tonu. Aceasta este prima mea vizită de lucru de la preluarea mandatului de ministru al apărării naționale, a spus Tîlvăr. Tot ieri acesta a făcut o vizită și în Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii, unde echipa de comandă a prezentat o informare cu privire la principalele misiuni, activitățile planificate pentru perioada imediat următoare, pe domenii de responsabilitate, precum și detalii privind starea tehnicii din dotarea bazei.

În ultima etapă a vizitei ministrul apărării și șeful SMAp s-au deplasat la Someșeni, unde funcționează mai multe structuri militare, de diferite arme și specialități, subordonate Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu