Închide

Ministerul Economiei: Clujul are cele mai multe firme din țară care s-au înscris la fonduri nerambursabile pentru capital de lucru, după București

Economie by Actual de Cluj - oct. 30, 2020 0 301

Clujul are cele mai multe firme din țară care s-au înscris la fonduri nerambursabile pentru capital de lucru, după București, arată Ministerul Economiei.

E vorba în total de peste 22.200 de firme înscrise, din toată țara ,dintre care cele mai multe au venit din București – 18% și Cluj – aproape 9%. Înscrierile s-au încheiat miercuri seara. Ministrul de resort, Virgil Popescu, a anunţat că se ia în calcul suplimentarea bugetului alocat acestei măsuri. ”În urma interesului foarte mare pentru accesarea granturilor alocate capitalului de lucru, analizăm suplimentarea bugetului alocat acestei măsuri cu aproximativ 500 de milioane de euro. De asemenea, vom redeschide apelul pentru accesarea microgranturilor de 2.000 de euro şi analizăm scăderea plafonului pentru firmele care s-au înfiinţat în 2019 şi nu au putut atinge cifra de afaceri de 5.000 de euro”, a spus el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu