Închide

minditNomad: Cum ar fi să lucrezi la proiecte IT cu impact global, stând într-un hamac, la munte, pe banii firmei?

ActualitateDezvoltareIT by Actual de Cluj - apr. 11, 2022 0 229

Cum ar fi să îți scrii e-mailurile de la terasa unei case frumoase, la doar câteva minute de plajă? Ori dintr-un hamac, într-o zonă de munte, cu aer rece și proaspăt? Creativitatea cunoaște noi stimuli când activitatea și locul din care muncești te inspiră. 

La mindit.io mizăm pe bunăstarea angajaților noștri și știm cât de importante sunt pentru ei mobilitatea și libertatea, alături de restul beneficiilor pentru o reală dezvoltare profesională și personală. 

Perioada de izolare socială a fost triggerul care ne-a determinat să îmbunătățim un proiect existent, ce a devenit acum un pilon al culturii companiei – casele minditNomad. Ceea ce a început cu un apartament în Constanța, reprezintă acum un concept de flexibilitate oferit ca beneficiu oamenilor noștri, care pot lucra și se pot distra în locații grozave din țară, precum București, Constanța, Comarnic, Cluj, Iași sau Sibiu. 

minditNomad nu se limitează doar la procesul de work from home, ci oferă colegilor noștri posibilitatea de a petrece timp singuri sau împreună cu echipa, familia sau prietenii în vile organizate atât ca spații de lucru, cât și de locuit. Practic, avem în fiecare dintre cele șase locații o casă ce include un spațiu de birouri și cele necesare pentru locuit și relaxat, respectiv dormitoare, băi, bucătărie, curte, terasă. Colegii noștri se pot duce acolo atât în concediu, cât și să lucreze, ceea ce înglobează adevărata semnificație a unei comunități nomade.  

Conceptul minditNomad este unul dintre cele mai apreciate beneficii de către echipă, alături de orele flexibile de lucru, diversele bonusuri de performanță sau zilele libere suplimentare .

Totodată, ne concentrăm pe dezvoltarea profesională a colegilor noștri, în susținerea acțiunilor menționate anterior, centrate pe bunăstarea personală a acestora. Astfel, le oferim acces la diverse platforme de învățare, buget de training și certificări, alături de training tech și de soft skills. Mai mult, paleta de beneficii include și abonamente de sănătate și wellbeing – sesiuni de terapie și două zile libere, sub umbrela conceptului Mental Health. 

Fie că ești junior sau senior, haide în echipa mindit.io!

Anul acesta avem în plan creșterea echipei și vizăm recrutarea de roluri pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL, QA Automation Engineer. Descoperă pozițiile disponibile aici.

Pe plan local, avem birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații noștri sunt liberi să-și aleagă cea mai potrivită modalitate de lucru, de la birou sau de acasă. 

„Concret, în cadrul mindit.io, fiecare echipă funcționează ca un mini business – mai exact ne organizăm în echipe autonome, în funcție de proiecte și/sau clienți, fiecare având o strategie, obiective și provocări pentru care găsim soluții împreună, într-un mod transparent. Întrucât avem tot mai multe proiecte de amploare, suntem mereu în căutare de colegi noi, care să acopere diversele poziții deschise existente. Totuși, ne bucurăm și mai mult când întâlnim oameni cu aceleași valori ca noi, în jurul cărora ajungem să construim un rol, chiar dacă el nu exista până atunci”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.

 

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu