Închide

Mesaj emoționant primit de tinerii lui „U” Cluj de la un fost căpitan. „Indiferent de rezultat veți fi învingători!”

Sport by Catalin Suciu - sept. 24, 2015 0 934

Universitatea Cluj încearcă imposilul în Cupa României, unde o întâlnește pe Steaua de la ora 20:30.

Cu o medie de vârstă de 20,37 de ani, „U” Cluj e cea mai tânără formație din trei eșaloane fotbalistice și are o misiune extrem de dificilă , urmând să primească vizita campioanei. De la sute de kilometri distanță, „studenții” sunt încurajați de un fost căpitan, portarul Robert Veselovski.

„Timpul chiar zboară. Parcă ieri jucam și eu primul meci la profesioniști. Am devenit nostalgic atunci când am văzut că Universitatea va juca cu Steaua în Cupă. Foarte mulți jucători tineri care vor doar să intre pe teren și să joace fotbal. Astea sunt meciurile care te ajută cu adevărat să progresezi. Mergeți doar acolo , pe teren, și dați totul. Indiferent de rezultatul de pe tabelă veți fi niște învingători. Haide „U”!” , a fost mesajul postat slovac pe pagina sa de facebook.

Time really flies! Seems like only yesterday I played my first big professional match. I kind of got nostalgic when I…

Posted by Robert Veselovsky Official on Thursday, 24 September 2015

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.