Închide

Mersul pe cărbuni încinși ca tehnică de dezvoltare personală: eveniment Firewalking la Cluj

ActualitateUncategorized by Actual de Cluj - mai 04, 2016 0 430

V-ați gândit vreodată să încercați să mergeți pe cărbuni încinși? O asociație din Cluj vă propune o astfel de experiență, care e de altfel folosită de o serie de organizații ca instrument de teambuilding.

Un eveniment de practică și dezvoltare personală, Firewalking, susținut de trainerul Asociației Trinity, Mario Grasso, are loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 18:00 la Casa Trinity, de pe strada Andrei Muresanu nr 29. „Firewalk este o experiență care îți conferă puterea și încrederea să îți învingi temerile, să îți schimbi seturile de credințe nefolositoare și să treci dincolo de limitele cunoscute spre un sine mai puternic și mai încrezător”, susțin reprezentanții Trinity.

Cum se desfășoară procesul? „În prima parte a evenimentului, vom examina temeri, frici si credințe care v-au ținut pe loc până acum. Înfruntarea acestora va defini scopul pentru a trece peste cărbuni. Următorul pas este să vă creați o viziune clară a vieții și carierei dumneavoastră fără aceste frici și credințe. În ultima parte, adăugăm obiectivele necesare pentru ca viziunea să devină realitate. Pe tot parcursul pregătirii, nimic nu este mai motivant și mai energizant decât anticiparea experienței și lumina cărbunilor încinși. În timp ce apune soarele, momentul transformării se apropie tot mai mult. Într-un final, când vă vine rândul, cărbunii încinși vă luminează calea spre transformare”, descriu organizatorii. O serie de organizațiile folosesc Firewalk ca instrument de team building datorită efectelor sale motivaționale și potențatoare de lungă durată, mai spun aceștia.

Mai multe detalii despre practică și eveniment găsiți AICI.

Cine e trainerul

Mario Grasso este Trainer de Firewalking acreditat de Fire Institute, Dallas, USA, Practitioner în Programare Neurolingvistică și deține un Master of Fine Arts de la Columbia University of New York. Mario a urmat cursurile lui Richard Bandler de Master Practitioner în Programare Neurolingvistică, Trainers’ Training și Design Human Engineering în Orlando, Florida. Deasemenea, a urmat cursul de Practitioner in Programare Neurolingvistică – New Code, cu John Grinder. A mai studiat tehnici de NLP și cu: Robert Dilts, David Gordon, Owen Fitzpatrick, Claudio Belotti (Senior Trainer la Anthony Robbins).

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu