Închide

Mega Image vrea să deschidă magazin în Florești, rămâne să aprobe și autoritățile

ActualitateDezvoltareEconomieTop News by Cosmina Fernoaga - mai 28, 2017 0 4444

Mega Image plănuiește să construiască un nou magazin în Cluj, de această dată în localitatea Florești, pe un teren de 1200 de metri pătrați, situat vis-a-vis de magazinul Lidl, mai exact în vecinătatea școlii gimnaziale „Gh. Șincai”, în sensul giratoriu de pe strada Avram Iancu. În prezent se fac demersuri pentru obținerea avizelor necesare construirii magazinului, însă, din pricina aglomerației din zona respectivă, autoritățile au rezerve în privința autorizării acestui obiectiv. Potrivit surselor Actual de Cluj, reprezentanților Mega Image li s-a cerut un studiu de trafic, precum și o soluție tehnică care să faciliteze accesul spre magazin, fără a îngreuna și mai mult traficul din zonă. Rămâne de văzut dacă acest proiect va trece de comisiile de urbanism.

Trebuie menționat că planul Mega Image este mult mai amplu, de a constui peste 20 de magazine în județul Cluj.  Primul magazin a fost inaugurat recent, în cadrul Galeriei Comerciale Platinia, din Cluj Napoca, de pe Calea Mănăștur.  Al doilea magazin ar urma să fie cel din Florești, în sensul giratoriu de pe strada Avram Iancu, cu condiția ca administația județeană să autorizeze proiectul. Alte magazine vor mai fi deschise în viitor și în Apahida, Baciu, Cluj Napoca dar nu numai.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare