Închide

Medicii și studenții la medicină din țară învață la Cluj etica și antreprenoriatul în meserie

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 01, 2016 0 186

Cursuri gratuite pentru medici și studenți la medicină, la Cluj: sunt organizate de Consiliul Investitorilor Străini, între 8 aprilie și 20 mai.

Cursurile de la Cluj vor fi susținute de 14 experți din arii precum Management, Antreprenoriat, Etică și Arta Comunicării în Medicină, se află la a doua ediție, au loc la Impact Hub și cuprind patru module – management în sistemul public și privat vineri 8 aprilie, antreprenoriat în sănătate în 15 aprilie, etica și sistemul de sănătate în 13 mai și respectiv comunicarea în medicină, în 20 mai. Înscrierile au loc până în 6 aprilie. Cei care susțin cursurile sunt managerul spitalului județean din Cluj Petru Șușcă, directorul epartamentului de sănătate publică la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la UBB Răzvan Cherecheș, jurnalistul Melania Medeleanu și alții.
„Cursurile MedClass au fost create special pentru viitorii profesioniști din sănătate pe baza nevoilor identificate de-a lungul ultimilor ani. Acestea au rolul de a le oferi tinerilor cursanți cunoștințe noi în domeniul lor, le completează abilitățile și îi sprijină în dezvoltarea unor competențe specifice prin interacțiuni cu o serie de experți cu cariere de succes în diverse industrii cheie. Cursurile fac parte din campania ‘De profesie: medic în România’, inițiată de FIC prin Grupul de Lucru pentru Sănătate și se adresează studenților la Medicină și medicilor până în 35 de ani”, explică organizatorii cursurilor e la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare