Închide

Medicii de la spitalul care a preluat cele mai multe cazuri de infecție cu Covid 19 încep de azi administrarea rapelului, sunt 375, alți 150 de angajați auxiliari au optat pentru vaccin

Sănătate by Actual de Cluj - ian. 17, 2021 0 430

Cele câteva sute de cadre medicale de la spitalul care a preluat cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus din Cluj, dar și din Transilvania, spitalul clinic de boli infecțioase din Cluj-Napoca (foto), se vaccinează de azi cu rapelul vaccinului anti-Covid 19, după ce în urmă cu trei săptămâni au fost primele persoane din județ care s-au vaccinat.

E vorba de 375 de cadre medicale care au primit în urmă cu trei săptămâni doza inițială a vaccinului iar de azi o primesc pe a doua, finală. Câteva dintre cadrele medicale sunt exceptate de la acest vaccin, pentru că sunt în izolare sau infectate cu Covid. ”Din personalul auxiliar si administrativ al spitalului, peste 150 de angajați au optat pentru vaccinare și după finalizarea rapelului, adică joi și vineri, li se va administra prima doză de vaccin. Personalul din cadrul spitalului care mai dorește să fie vaccinat poate opta până joi, în data de 21 ianuarie”, arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu