Închide

Medic rezident din Turda (25 ani), arestat preventiv pentru agresiune sexuală, persoana vătămată fiind un băiețel de 12 ani

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 17, 2022 0 451

Medic rezident din Turda (25 ani), arestat preventiv pentru agresiune sexuală, persoana vătămată fiind un băiețel de 12 ani, relatează turdanews.net.

Horațiu Potârniche a făcut contestație la această decizie, care se va judeca la Tribunalul Târgu Mureș, în 17 iunie 2022.

”Deocamdată, nu mai avem alte detalii, pentru că IPJ Mureș și instanțele din județul veci nu au făcut public acest incident extrem de grav, cel puțin în baza acuzațiilor aduse. Însă vom reveni cu noi detalii imediat ce le obținem”, relatează publicația.

Horațiu Potârniche a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021. În perioada studenției a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație. A activat și în cadrul Centrului Rațiu pentru Democrație, dar și la Asociația The Da Vinci System. A absolvit Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda în anul 2015.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu