Închide

Meciul anului pentru U-BT Cluj. Campioana României va juca din nou cu sala arhiplină

Sport by Actual de Cluj - apr. 19, 2022 0 175

U-Banca Transilvania o înfruntă marți, 19 aprilie, pe MHP Riesen Ludwigsburg. Decisivul confruntării va avea loc la BTarena, cu începere de la ora 19:00. Jcul va fi transmis în direct la Prima Sport.
Organizatorii au anunțat că s-au vândut toate biletele. Vor fi din nou, așadar, peste 10.000 de oameni.

U-Banca Transilvania și MHP Riesen Ludwigsburg își măsoară forțele într-o partidă decisivă, singura de acest fel din actualul Play-Off. Cu alte cuvinte, Tenerife, Hapoel Holon și Manresa s-au calificat în Final Four. În tur, baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au câștigat pe teren propriu cu scorul de 76-73. Patrick Richard a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 14 puncte. Stefan Birčević a adăugat 13 puncte, în vreme ce Guzman și Brown au izbutit câte 12 puncte fiecare.

Returul s-a desfășurat săptămâna trecută în Germania, iar trupa pregătită de John Patrick a impresionat prin agresivitate și combativitate sub panou. Astfel, MPH Riesen s-a impus cu scorul de 95-72. Justin Simon a orchestrat atacul galben-negrilor, totalizând 17 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive. Simon este unul dintre cei mai periculoși jucători de la Ludwigsburg, alături de Jonah Radebaugh și Ethan Happ.

Richard și compania au revenit joi seara din Germania și au jucat vineri în deplasare la Ploiești. Alb-negrii au obținut un rezultat pozitiv, 97-92, acumulând astfel o nouă victorie. Clujenii ocupă primul loc în Liga Națională, cu un bilanț de 25 de succese și 2 eșecuri.

De partea cealaltă, MHP Riesen Ludwigsburg a avut parte de o încleștare de foc sâmbătă seara. Viitorii noștri adversari au dat piept cu Bayern Munchen în Bundesliga. Bavarezii au dominat situația pe teren și au câștigat cu scorul de 77-58. Ludwigsburg este pe patru, înregistrând 20 de succese și 9 înfrângeri.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

„Este un meci decisiv, cu o încărcătură aparte. Este cel mai important meci din actualul sezon până la ora actuală. Jucăm cu o echipă foarte bună, toată lumea a văzut asta. În primele două partide am avut probleme să trecem de apărarea lor agresivă. Sunt foarte buni și la recuperări ofensive. Încercăm să corectăm aceste lucruri, să fim mai buni și cu ajutorul celor 10.000 de oameni care vor fi prezenți în sală ne dorim să obținem victoria și calificarea în Final Four. Inițial nu ne-am pus multe obiective, am vrut doar să intrăm în grupe. Apoi am luat-o pas cu pas, am fost competitivi și am încercat să câștigăm fiecare meci. Această mentalitate a funcționat și ne aflăm la un joc distanță de Final Four.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu