Închide

Meci de Cupa Davis în toamnă la Cluj, România – Polonia, biletele costă de la 30 de lei. „Este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă”

SportTop News by Actual de Cluj - aug. 11, 2018 0 172

Încă un meci de Cupa Davis la Cluj: s-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre România și Polonia.

Federația Română de Tenis anunță că întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, se va juca la Cluj-Napoca. Meciul se va juca pe zgură și se va desfășura în 15 și 16 septembrie. Echipa masculină de tenis a României se întoarce în toamnă la Cluj, astfel, după ce în primăvară a jucat împotriva reprezentativei Marocului, pe care a învins-o cu 5-0. „Este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă”, spune directorul federației, Răzvan Itu. „Toate Naționalele României au avut parte de o primire excepțională în orașul Cluj-Napoca, și ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc și pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulți români care să ne încurajeze. Jucătorii și-au exprimat dorința ca acest meci să se desfășoare pe zgură”.

Meciul cu Polonia are o miză importantă: echipa care îl câștigă revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis by BNP Paribas, grupă din care România a retrogradat la finalul anului trecut. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, urmând ca duminică, 16 septembrie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu. Biletele costă între 30 și 60 de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare