Închide

Mandat de arestare emis de Judecătoria Turda pentru al doilea bătăuș de la restaurantul ”Sarea-n Bucate”

Din județ by Actual de Cluj - feb. 20, 2023 0 251

Judecătoria Turda a emis un nou mandat de arestare în urma bătăii de la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda, care a avut loc în seara zilei de 1 februarie. Gherman Andrei Marius a primit mandat de arestare preventivă în lipsă și este căutat de polițiști, pentru a fi băgat după gratii.

”Admite propunerea formulată în dosar nr. 3382/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda și în consecință: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1, alin. 3 şi alin. 4 lit. e) Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului G. A. M. pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal cu privire la persoana vătămată B. A. I., respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal cu privire la persoana vătămată G. A.-I., pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată, prin apărător ales, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 230 şi art. 231 Cod Procedură Penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă în două exemplare originale către organul de poliţie în vederea punerii în executare a acestuia.”, este decizia Judecătoriei Turda, luată vineri după-amiază, după cum arată turdanews.net.

Amintim că celălalt bărbat implicat în bătaia de la restaurantul ”Sarea-n Bucate”, care a avut ca rezultat rănirea gravă a unei persoane care se afla în local, respectiv Sorin Vălean, a fost prins și dus în arest preventiv, în urmă cu câteva zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu