Închide

Mama din Băbdiu care și-a înjunghiat copiii, condamnată ieri de Tribunalul Cluj. Încercase și să îi otrăvească

Din județ by Actual de Cluj - mai 04, 2022 0 96

Femeia din Băbdiu (comuna Bobâlna), care în urmă cu un an și-a înjunghiat cei doi copii minori, de 6, respectiv 8 ani, iar mai apoi a dat vina pe socrul ei, a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu executare. Sentința Tribunaului Cluj nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Ancheta a scos la iveală faptul că înainte de a-i înjunghia, femeia a încercat să îi otrăvească, obligându-i să mănânce detergent.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii aprilie 2021. Atunci, femeia a sunat la 112 și a anunțat că a fost atacată în casă, alături de cei doi copii minori, un băiețel de 6 ani și o fetiță de 8 ani. Femeia le-a spus anchetatorilor ca bunicul copiilor (socrul ei), ar fi intrat peste ei în casă și i-a înjunghiat. Cei trei au fost transportați la spital și au supraviețuit, dar încă din primele ore ale anchetei, s-a aflat că lucrurile au stat diferit.

Soțul femeii era în închisoare din 2014 și urma să ajungă acasă. Acesta aflase de la tatăl lui că femeia căzuse în patima băuturii și a amenințat-o că îi va lua copiii și o va părăsi. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, femeia a încercat să își bage socrul în închisoare, înscenându-i un atac. A încercat să îi otrăvească pe cei doi copii, obligându-i să bea detergent, dar aceștia au reușit să îi smulgă femeii paharul cu detergent din mână și l-au aruncat. Mai apoi, aceasta a pus mâna pe un cuțit și i-a rănit pe micuți, însă aceștia au reușit să se apere. Cei doi copii au ajuns în grija Statului. Ieri, femeia a fost condamnată la 9 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, dar sentința poate fi atacată, arată dejeanul.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare