Închide

Mai multe imobile improvizate lângă groapa de gunoi a Clujului, Pata Rât, au luat foc noaptea trecută, un bărbat a fost găsit mort și ars

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 24, 2023 0 463

Mai multe imobile improvizate lângă groapa de gunoi a Clujului, Pata Rât, au luat foc noaptea trecută, un bărbat a fost găsit mort și ars.

E vorba de o locuință și două anexe improvizate în zona  ”Colonia Veche” din Pata Rât. La fața locului au intervenit echipaje de pompieri cu două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj de prim-ajutor SMURD. ”Forțele de intervenție au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cuprinse în totalitate de flăcări. Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora și corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilități de resuscitare”, au arătat pompierii. Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Inspectoratul pentru Situații de Urgență arată că în acest caz cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit cel mai probabil de la focul lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare