Închide

Magistrat clujean o ia la întrebări pe fosta ministră a Justiției Macovei: „De unde ştie că SIPA culegea informaţii şi cu ajutorul unor magistraţi care erau ofiţeri acoperiţi?”

Actualitate by Actual de Cluj - mai 20, 2017 1 301

Magistratul clujean Dana Gîrbovan o ia la întrebări pe fosta ministră a Justiției Monica Macovei, după ce aceasta a acuzat-o la rândul său că „intră într-un joc cu informații nereale și insinuări” ce ar decredibiliza Justiția.

Schimbul de replici survine în contextul ipotezei desecretizării arhivei SIPA iar Dana Gîrbovan o întreabă pe Macovei de unde știa de conținutul acestora: „De unde ştie că SIPA culegea informaţii şi cu ajutorul unor magistraţi care erau ofiţeri acoperiţi? A sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la acest aspect, al existenţei ofiţerilor acoperiţi între magistraţi? Pe ce îşi susţine afirmaţia că în arhiva SIPA au fost documente numai începând cu 2001 şi ce s-a întâmplat cu documentele dinainte de acest an?”, a scris Dana Gîrbovan pe pagina sa de Facebook, în cadrul unui set mai amplu de întrebări pe care i le adresează lui Macovei.

Aceasta vine după ce fosta ministră a declarat despre Gîrbovan, după ce aceasta a avut o intervenție într-o emisiune televizată: „deşi trăim într-o Românie a minciunilor şi dezinformărilor, nu mă aşteptam totuşi ca un magistrat, care conduce o asociaţie a judecătorilor, să intre într-un joc cu informaţii nereale şi insinuări, care are ca scop decredibilizarea justiţiei şi atacarea magistraţilor. Ar fi regretabil ca un judecător să fie manipulat sau de rea-credinţă”.

 

Un comentariu

  1. imi e pur si simplu scarba de aceasta tanara aservita psd. pe rodica stanoiu , fosta securista cu ate ministru 4 ani nu o intreaba nimic?
    exact pe macovei , cel mai reformist ministru se ia.
    pacat. nu inteleg de ce o promovati pe aceasta angajata a lui voiculescu ( e redactor la luju , site de stiri patronat de voiculescu)

Scrie un comentariu

Articole similare