Închide

Ludovic Orban ajunge la Cluj pentru a-și lansa filiala județeană a noului partid Forța Dreptei

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mai 22, 2022 0 531

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, ajunge din nou la Cluj Napoca, săptămâna viitoare, vineri, de această dată în calitate de lider al partidului Forța Dreptei.

Potrivit informațiilor actualdelcuj.ro, noua formațiune politică Forța Dreptei își va lansa oficial filiala la Cluj, în prezent aceasta numărând aproximativ 40 de membri, constituiți într-un „grup de inițiativă”.

Ludovic Orban nu putea lipsi de la evenimentul lansării, după ce ultima oară când a fost la Cluj în calitatea sa oficială de președinte al PNL  a fost boicotat „la scenă deschisă” de liderii liberali clujeni, Daniel Buda și Emil Boc.

În actuala postură de conducător al noii formațiuni Forța Dreptei, Ludovic Orban îl va avea de partea sa, la Cluj Napoca, pe deputatul clujean Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii, dar și pe alți foști aleși locali.

Mai sunt vechi liberali clujeni – primari și aleși locali – care-l simpatizează pe Orban, însă aceștia nu-și permit în momentul de față o afiliere la Forța Dreptei pentru că și-ar pierde mandatele.

Sursa foto: Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare