Închide

Lost Frequencies la Untold: „Mulțimea asta e specială!” A fost la multe festivaluri, dar mulțimea de la Cluj are ceva special: „e un vibe în Europa de Est”

Actualitate by Mihai Prodan - aug. 04, 2017 0 1126

Tânărul DJ Lost Frequencies mixează în această seară la Cluj, la cel mai mare festival din țară, Untold.

E a treia oară când vine la Cluj, ca headliner: a fost la toate edițiile festivalului, deci e un obișnuit al locului. „Mulțimea asta are ceva special”, spune el. Festivalurile sunt rare, câteva pe an, și la mare distanță geografică unul de altul, deci cine vine la festival apreciază experiența. „În Belgia putem merge la un festival tot o dată la două săptămâni, dacă vrem”, spune el. „În România nu e așa, aveți acest festival chiar mare, Untold, mai e Neversea și cam atât. Așa că oamenii sunt entuziasmați, dau 100%. În Europa de Est vibe-ul e întotdeauna așa, ceea ce e foarte distractiv”.

DJ-ul cu numele de scenă Lost Frequencies e tânărul belgian Felix De Laet, de doar 23 de ani. E cunoscut în special pentru hiturile „Are you with me” din 2014 și „Reality”, un an mai târziu.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare