Închide

Lord of The Dance în Sala Polivalentă și pavilion pe bulevard, la TIMAF

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 06, 2015 0 406

Spectacole de dans, stand-up comedy și un pavilion pe Bulevardul Eroilor fac parte din agenda de weekend a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF, aflat la cea de a V-a ediție. Acesta se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca și se adresează unor categorii diferite de public, zic organizatorii: „de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel nespecializat”.

Principalele evenimente ale celei de a V-a ediție TiMAF sunt Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party-Dracula’s Birthday, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

Vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului Concept Space de pe bulevardul Eroilor. „Concept Space este un concept futurist care își dorește să aducă manifestările artistice și evenimentele culturale în mijlocul clujenilor”, spun orgabizatorii. Cei prezenți, vineri, la deschiderea oficială vor avea parte de momente artistice și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party chiar în centrul orașului.

Sâmbătă, 10 octombrie, spectacolul de dans Lord of the Dance ajunge în Capitala Europeană a Tineretului, la Sala Polivalentă. Michael Flatley prezintă, la Cluj-Napoca, noul show „Dangerous Games”, „o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă”, susțin organizatorii. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” va avea loc spectacolul de stand-up comedy – IMPROvSHOW. Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF acoperă arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare