Închide

Linie nouă de transport spre cartierul Dâmbul Rotund

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 05, 2024 2 1673

Compania de Transport Local urmează să introducă o nouă linie de transport în comun care să severvească cartierul Dâmbul Rotund. Această linie ar urma să circule din centrul orașului până pe strada Gheroghe Sion din acest cartier.

Potrivit directorului Liviu Neag, linia va avea nr. 56 și cel mai probabil va fi introdusă din această lună. Oficialul a arătat că, deși riveranii din cartier au fost informați că vor avea transport pe această nouă linie, aceasta nu a putut fi introdusă deoarece compania a avut de rezolvat o serie de promocări privind noua linie de transport metropolitan spre Săvădisla. „Urmează să deschidem și această linie spre cartierul Dâmbu Rotund”, a mai spus oficialul la ședința Consiliului Local din 4 martie.

2 comentarii

  1. Hmm ce ar fi sa treaca prin gruia sa lege centru de dambul rotund avand o sratie cheie zona sensului giratoriu unde multa lume ar merge la lidl . Cum ar fi sa fie alta linie care trece prin gruia si leaga chiar zona grigorescu si vivo? Ca sa mergem in vivo cei fara masina avem de mers in centru apoi in vivo, adica stanga dreapta. La fel si ca sa mergem in lidl mergem stranga apoi iar stanga, ocolim si pierdem timp pretios. Sau ati putea prelungi linia 37 intr un mare fel. Sau 38.

Scrie un comentariu

Articole similare