Închide

Linie nouă de producție la fabrica Friesland din Cluj: 3 milioane de euro pentru cașcavalul Napolact

Economie by Actual de Cluj - mai 07, 2022 0 440

FrieslandCampina România a lansat oficial în această săptămână o nouă linie de producție la Fabrica din Cluj, pentru cașcavalul Napolact. Investiția a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro și face parte din planul de extindere a fabricii din Cluj din cadrul Centrului FrieslandCampina din România, spun reprezentanții companiei. Numărul angajaților a crescut cu 40 de persoane.

De acum, compania va produce la Cluj felii și blocuri de cașcaval Napolact, atât în varianta convențională, cât și cea ecologică. Produsele vor fi disponibile în toate canalele – în comerțul modern, în cel tradițional, în platformele de comerț online și HORECA.

„Linia de producție pentru cașcaval are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și crește cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producției de brânză pentru clujeni”, a declarat Ferenc Szecskó, Director General FrieslandCampina România.

Cașcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte.

Capacitatea de producție a centrului de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză și unt pe an și până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu