Închide

LIBERTATEA: Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni care au petrecut înăuntru la un restaurant din Cluj, împotriva legii! Prima reacție a PNL-istului

ActualitateSinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - iun. 23, 2020 1 785

Localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitații politicianului Rareș Bogdan, deși sunt interzise petrecerile mari în interior și autoritățile îi mustră încontinuu pe cetățeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile, informează Libertatea.ro.

Imaginile Libertății, luate cu drona, și fotografiile de pe unul dintre dealurile cartierului Bună Ziua arată cum pe terasă și în curte erau câțiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului, deși maximul de invitați legal este de 20!, precizează sursa citată.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, pentru Știri pe surse, că petrecerea organizată pentru fiica lui, la un restaurant din Cluj, a avut loc afară, pe terasă. „Doar pentru cei mai în vârstă în interior”, afirmă prim-vicepreședintele PNL

”Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Știripesurse.ro.

Spusele lui Rareș Bogdan sunt, însă, demontate de șefa localului, care a spus pentru Libertatea că:„am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva”.
Foto: Libertatea

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu