Închide

Cine sunt artiștii noi care concertează la cel mai mare festival de muzică din țară

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 02, 2017 0 399

Set nou de artiști anunțați în urmă cu puține momente la cel mai mare festival de muzică din țară, în această vară la Cluj – în afară de headlinerii ediției din acest an a festivalului organizatorii mai anunță șase artiști – mare parte DJ-i, și mare parte DJ set-uri.

E vorba de Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C, pe scena Alchemy a festivalului, rezervată genurilor dubstep, drum&bass, trap şi hiphop. În acest an festivalul aduce la Cluj Cluj-Napoca pe Borgore, Chase&Status DJ Set, Dub FX, Pendulum DJ Set, Sigma DJ Set şi Andy C, şase dintre cei mai buni DJ şi producători ai genului, care se alătură line up-ului anunțat deja, cu headlinerii Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, plus Steve Aoki, Solomun, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing, Jamie Jones şi Dubfire.

Borgore este un DJ din Israel de muzică dubstep, cunoscut pentru excentrismul său atât în ceea ce priveşte muzica cât şi în privinţa doleanţelor pe care le are atunci când mixează pe scenă. De exemplu la ediția de anul trecut artistul a cerut ca pe timpul show-ului să fie însoţit pe scenă de un lemur.
Dj-ul australian Dub FX vine pentru prima dată la Untold – a fost anunțat și anul trecut, dar a pierdut avionul spre România. Acum artistul promite că în vară ajunge sigur la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags