Închide

Legături directe pe calea ferată cu staţiunile de la Marea Neagră până la mijlocul lunii septembrie

Actualitate by Catalin Suciu - aug. 30, 2021 0 36

foto bistriteanul.ro

CFR Călători asigură până la data de 15 septembrie continuitatea călătoriei până la Mangalia prin menţinerea unor legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi şi Suceava sau prin asigurarea legăturii din Bucureşti Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Beclean pe Someş, Sighetu Marmaţiei, Bistriţia Nord, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Craiova.

Decizia a fost luată deoarece programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie,

 

Ca urmare, până la data de 15 septembrie, vor avea circulaţia prelungită până la Mangalia, fără ca pasagerii să fie nevoiţi să coboare în staţia Constanţa, şase trenuri care leagă capitala şi oraşele Iaşi şi Suceava de sudul litoralului.

Conexiunea dintre Bucureşti şi Constanţa va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte 7 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens). După data de 15 septembrie, legătura cu Constanţa se va menţine atât cu trenuri directe din Braşov, Iaşi şi Suceava, cât şi prin trenurile cu schimbare în Bucureşti Nord dinspre marile oraşe din ţară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.