Închide

Legătură aeriană nouă Cluj-Marea Britanie, de azi. Ce destinații aduce Blue Air în 2017

EconomieTop News by Actual de Cluj - dec. 16, 2016 0 497

Compania Blue Air începe astăzi operarea rutei Cluj-Napoca – Birmingham cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri. Începând cu luna martie a anului viitor, Blue Air îşi extinde prezenţa în Transilvania prin alocarea celei de-a doua aeronave Boeing 737-800.

Se adaugă patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Londra Luton (26 martie 2017), Larnaca (9 aprilie 2017), Nisa (10 aprilie 2017) şi Hamburg (3 iunie 2017). Din 15 iunie 2017, un zbor intern va conecta Clujul de Constanţa, litoralul Mării Negrel. De asemenea, Blue Air va creşte frecvenţele pe ruta către Dublin, de la două la trei zboruri săptămânale.

„Încă din momentul anunţării rutei spre Birmingham cererea a fost mare, datorită legăturilor comerciale dintre Cluj-Napoca și Regatul Unit, a interesului turistic foarte mare, dar şi a fluxului de studenți. Interesul nostru pentru piaţa din Transilvania este subliniat de faptul că începând cu sezonul de vară 2017, vom aloca o a doua aeronavă Boeing 737-800 bazei din Cluj-Napoca. Dezvoltarea noastră este în concordanţă cu intenţiile noastre de a stimula turismul din judeţul Cluj”, spune Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Compania low cost Wizz Air are de asemenea rute noi din Cluj. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, a precizat conducerea companiei, care a anunțat deschiderea a şase noi rute către cinci ţări (dintre care două, mutate recent de la Târgu Mureș, sunt deja disponibile) – Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu